Scroll

Diş Beyazlatmanın Sağlıklı Yolu

19 Temmuz, 2021

Dişinizin Sağlığı Gülüşünüze Yansır. Günlük hayatta bol stresli koşuşturmacalar, iş hayatı, sınavlar, ödevler derken gülümsemeyi unutuyoruz.

Gülümsemek bizi bu zor yaşam şartlarından bir anlığına alıp hem melatonin salgısını arttırıyor hem de o güzel serin yemyeşil ormanlara bırakıyor. Peki bu ferah hissi yaşamayı kim istemez ki? Tabii ki sağlıksız dişler! Dişlerimiz bizim koruyucu meleklerimiz gibidir. Koruyucu meleklerimiz stres ve sıkıntıdan kaçmanın bir yolu olarak tabii ki gülümsemeyi önerirler. Fakat insanlar lekeli ve sararmış dişlerle bırakın gülümsemeyi, içten bir kahkaha atmayı bile kendilerine çok görürler. Bize verilen bu ödülü sürekli saklarlar. Bizi bu doğal ve stresten uzaklaştırmanın en güzel yolu olan o içten gülüşlerin aslında saklamaya gerek olmadığını vurgulamak ve diş beyazlatmanın sağlıklı yollarını size bu yazımızda bahsetmek istiyoruz.

Kahve, Sigara, Çay gibi dişlerinize zarar veren şeylerden uzak durun.

Evet günlük hayatta en çok içtiğiniz kahve ve çay bir yandan sağlığa iyi gelirken diğer yandan fazla tüketim dişlerinizin minelerinde lekeler bırakarak sararmasına neden oluyor. Sigara ise zaten vücudunuzdaki birçok şeye zararı varken dişlerinizin sağlığını da bozması kaçınılmaz. İçtiğiniz bu şeyleri azaltarak bırakmak yeniden sizin içten bir şekilde gülümsemenizi sağlayacak bir fırsat olarak karşınıza çıkacaktır.

Doğru Diş Macunu Seçimi eşittir Güzel bir Gülüş

Evet geldik en can alıcı noktaya… Söz konusu dişlerimiz olduğunda büyük riskler almamamız gerekir. Günde iki kere kullanılan diş fırçalama alışkanlığı diş beyazlatma konusunda bizi sonsuza kadar götüren en garanti ve en sağlıklı yoldur. Siz de gülüşlerinizi doğal, hem doğaya hem hayvanlara zarar vermeden üretilen bir diş macunu ile içten bembeyaz dişlerle gülümsemek istiyorsanız T-Brush Diş Macunu Tabletlerini kaçırmamalısınız. Hem hijyenik şekilde diş macununu sıkmadan bireyler arası yayılan bakterileri engeller hem de olması gereken dozda ürün kullanımı sağladığından gereken takviyeyi sizin dişlerinize uygular. Çocuktan yaşlısına kullanılabilen her ürünümüz doğru ağız bakımını rahatlıkla sağlar. Özellikle Activated Charcoal içeren ürünümüz ile düzenli kullanımla dişlerinizin çok daha fazla beyazlık sağladığına gözlerinizle şahit olabilirsiniz.

Paylaş: